Ana içeriğe atla

2/07/2019 tarihli ve 30829 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Sıfır Atık Yönetmeliğinde "Sıfır Atık Yönetim Sisteminin Kurulması ve Toplanma Sistemine İlişkin Esaslar başlıklı 13. maddesinin c) fıkrasında; Farkındalığı arttırmak için eğitim bilinçlendirme faaliyetleri yapılır ve uygulanmaya başlanır." hükmü yer almaktadır.

Bu hüküm çerçevesinde Ankara Valiliği Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim sunumu ekte gönderilmektedir. Ayrıca Sıfır Atık Eğitimi ile ilgili olarak Cumhurbaşkanlığı uzaktan eğitim kapısı web sayfasına girilerek eğitim sunumlarına erişim sağlanabilmektedir. ( https://uzaktanegitimkapisi.cbiko.gov.tr) Üniversitemizce Sıfır Atık Yönetmeliği ile ilgili her türlü alt yapı hazırlamıştır.

Ekli sunum ve Cumhurbaşkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısında bulunan ilgili eğitim sunumlarının akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz tarafından takip edilmesi hem doğamızın kirlenmesi önlenecek hem de çöplerimizin geri dönüşümü sağlanacaktır.

Dosyalar
Ek Boyut