Ana içeriğe atla

Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selim Ferruh Adalı'nın ''Melhame Geleneği ve Babil Kökenleri: Yeni Gözlemler'' başlıklı çalışması , Harvard Üniversitesi Türklük Bilgisi Araştırmaları/ Journal of Turkish Studies tarafından yayınlanmıştır. Makalenin künyesine aşağıdaki gibidir;

Adalı, Selim F. 2022. ''Melhame Geleneği ve Babil Kökenleri: Yeni Gözlemler'' Türklük Bilgisi Araştırmaları/Journal of Turkish Studies (Harvard University) 57: 57-59.

The Journal of Turkish Studies (Harvard University) has published an article by Assoc. Prof. Selim Ferruh Adalı from Department of History at ASBÜ  titled ‘’ Melhame Tradition and Its Babylonian Roots:New Observations.’’ The article’s citation is as follows:

Adalı, Selim F. 2022. “Melhame Tradition and Its Babylonian Roots:New Observations” Journal of Turkish Studies (Harvard University) 57: 57-79.